Címlap

Az Új Alföld Könyvek friss köteteinek bemutatója – Kultúratudományi Műhely

2020, április 17 - 10:15
Az Új Alföld Könyvek friss köteteinek bemutatójára 2020. március 11-én szerdán 14:00 órától kerül sor a Kultúratudományi Műhelyben.

Az Új Alföld Könyvek friss köteteinek bemutatójára 2020. március 11-én  szerdán 14:00 órától kerül sor a Kultúratudományi Műhelyben.

Program:

Fodor Péter: Újrajátszás. Adalékok a sport mozgóképi és irodalmi  emlékezetéhez. A szerzővel a kötet szerkesztője, Szirák Péter beszélget.

Milyen állat? Az állatok irodalmi és nyelvelméleti reprezentációjáról című kötetet Balogh Gergő és Pataki Viktor, a könyv szerzői-szerkesztői mutatják be.

 

A program a FISZ, az Alföld és a Magyar Irodalom- és Kultúratudományi Intézet közös rendezvénye.

 

Helyszín: Főépület 303., a Magyar Irodalom-
és Kultúratudományi Intézet Könyvtára 

 

Facebook-esemény

A kötetismertetőket és a tartalomjegyzékeket itt és itt lehet megnézni.

 

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.