Címlap

Újévi köszöntő

2022, január 1 - 09:00

Minden kedves jelenlegi, leendő és egykori hallgatónknak, kollégánknak boldog új esztendőt kívánunk!

 

180 évvel ezelőtt, 1831 decemberében, a pusztító kolerajárványt követően az alábbi mondattal fogalmazta meg jókívánságait Szoboszlai Pap István, a Könyörgések és prédikációk a kolerajárvány idején c. kötet szerzője, munkája előszavában (Debrecen, 1831, [2v]). 

 

„a’ Népek sorsát vezérlő jó Isten (…) adjon Debreczennek, adjon a’ Magyar Hazának, adjon minden Nemzeteknek, e’ most végződő, ’s reánk nézve olly szomorú esztendő után, minden hasonló tsapásoktól mentt, vídám, bóldog esztendőket!”


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.