Címlap

TDK házi forduló

2020, november 23 - 06:45

2020. november 27-én kerül sor a 35. Országos Tudományos Diákköri Konferencia (OTDK), intézményi házi fordulójára és Kari Tudományos Diákköri Konferenciára (KTDK), online formában.

Program:
8.50 Bejelentkezés, köszöntő

9.00–9.30 Vitkai Nóra: A harag Landovics István SJ prédikációiban (témavezető: Száraz Orsolya)

9.30–10.00 Nagy Dávid: "Magas hegyén im az olay fáknak", A kora újkori protestáns gyülekezeti énekek komplex elemzése (t .v.: Fazakas Gergely Tamás)

10.00–10.30 Papp Gréta: Az apa nyelvtana - Az apatematika mint szervezőelv Deres Kornélia Szőrapa, Ayhan Gökhan Fotelapa és Papp-Für
János Árnyékapa című kötetében (t .v.: Áfra János)

10.30–11.00 Németh Anna: Szexualitás, identitás és az emlékezet aktusa Grecsó Krisztián Mellettem elférsz, Megyek utánad és Jelmezbál című regényeiben (t .v.: Bódi Katalin)

11.00–11.30 Kovács Edward: agyag színeváltozása - Dehumanizáció és a formák szétszóródása Olivier de Sagazan performanszművészetében (t .v.: Áfra János)

11.30–12.00 Molnár Fanni: A beteg test megjelenítése a kortárs ifúsági irodalomban: Paola Zannoner Célvonal című regényének elemzése (t .v.: Gesztelyi Hermina)

12.00–12.30 Urbán Andrea: Teljes töredékesség - Az erotika misztériuma Fodor Ákos köl tészetében (t .v.: Áfra János)

13.00–13.10 Eredményhirdetés, értékelés

Az online konferenciára az alábbi linken lehet belépni: OTDK Házi forduló Webex Meeting

Plakát


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.