Címlap

Melius Juhász Péter-emléknapok

2022, december 3 - 08:15

Hamarosan indul a Melius Juhász Péter-emléknapok, Intézetünk, a Tiszántúli Református Egyházkerület, a Református Kollégium Nagykönyvtára, Debrecen városa, illetve a Nagytemplom társszervezésében.

 

Program:

 

2022. december 5., 18:00, Karakter 1517 Könyvesbolt és Kávézó

A Könyvek bemutatója (részvevők: Fazakas Gergely Tamás, Galsi Árpád, Lente István, Németh Áron, Pecsuk Ottó)

 

2022. december 9., 17:00, A debreceni Nagytemplom imaterme

Protestáns énekmondók: 16–17. századi énekek Kobzos Kiss Tamás repertoárjából (korabeli hangszereken játszik: Csörsz Rumen István)

 

2022. december 15., 14:00–18:00, Debreceni Református Kollégium

Melius Juhász Péter Emlékülés

 

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!

 

Részletek


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.