Címlap

Hungarológia MA

Szakismertető

Hungarológiai mesterszakunk lehetőséget kínál arra, hogy hallgatóink magas szinten rendelkezzenek interdiszciplináris tudással Magyarország és a multikulturális Kárpát-medence irodalmi, nyelvi, történelmi, néprajzi és művészeti örökségéről.

E hagyomány értelmezése, kutatása és továbbadása nélkülözhetetlen feladat. Az általános magyarságtudományi képzésünk kínálta összetett tudásanyag kitűnően alkalmazható és keresett a hazai és a nemzetközi kulturális szférában. Képzésünk lehetővé teszi, hogy végzett hallgatóink színvonalasan közvetítsék a magyar kultúrát Európa és a világ más országainak tudásközpontjai felé.

A képzés részletes bemutatása

Frissítés dátuma: 2020.04.03.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.